Hier leer je online de NLP basistechnieken om je goed te voelen ongeacht de situatie

Meer dan 100 uur trainingsmateriaal!

Dus start vandaag nog met je gratis 48 uur

Populaire NLP video's

De NLP basistechnieken om goed om te gaan met moeilijke situaties

48 uur gratis

Wanneer je een maandabonnement neemt, dan zijn de eerste 48 uur gratis omdat we overtuigd zijn dat je de waarde van NLPflix dan zelf ervaart. 48 uur is genoeg tijd om alle NLP basistechnieken te leren.

Ja, ik wil NLPflix 48 gratis uitproberen

Alles wat je bij NLPflix krijgt

Naast het trainingsmateriaal van Licensed NLP Master Trainer Joost van der Leij, krijg je ook toegang tot video's van andere NLP experts. Zoals bijvoorbeeld de internationale expert op het gebied van NLP en kinderen: Director for Education of The Society of NLP Kate Benson!

<p><span class="font-bold">Video Trainingen</span></p>

Video Trainingen

Het trainingsmateriaal over de NLP basistechnieken is door een professioneel team opgenomen voor TV.

<p><span class="font-bold">Audio opnamen</span></p>

Audio opnamen

Naast het video trainingsmateriaal, krijg je ook toegang tot de MP3 audiobestanden van de Leer Je Goed Voelen CD zodat je niet alleen kan zien hoe een techniek gaat, maar ook in een trance kan luisteren naar de instructies.

<p><span class="font-bold">PDF handleiding NLP basistechnieken</span></p>

PDF handleiding NLP basistechnieken

Tenslotte krijg je ook nog eens de PDF van de NLP basistechnieken handleiding zodat je niet alleen kan kijken en luisteren, maar ook alles kan nalezen!

Andere top onderwerpen

Naast de NLP basistechnieken en vele andere NLP technieken, krijg je ook nog toegang tot het trainingsmateriaal van de volgende onderwerpen:

​​Studenten zijn super enthousiast!

"Het heeft even geduurd voordat ik bereid was de NLP practitioner cursus van Joost van een positief commentaar te voorzien. Niet omdat ik niet enthousiast was, integendeel, er zijn weinig cursussen waar ik zoveel van leerde, waar ik met zoveel plezier naar toe ging en geen enkele cursus waar ik met zoveel plezier van terugkwam. Want dat is wat je leert: je goed te voelen. Die nieuwe manier van omgaan met jezelf en je omgeving, die voert Joost door tot tijdens het examen, zodat hij de basis van NLP, - word je bewust van je gedachten, gevoelens en denkbeelden waardoor je er beter gebruik van kan maken -, tot de laatste minuut blijft trainen. In mijn ogen heeft hij overduidelijk bewezen dat hij de beste NLP trainer is die je je kunt wensen. En toch wachtte ik tot een paar weken ná het voltooien van de practitioner opleiding voor ik hem liet weten wat ik er van vond. Dat had een reden. Veel ‘feelgood’ cursussen werken alleen op het moment dat je in het trainingszaaltje zit, of hooguit de dag of de dagen erna. Dan voel je nog de inspiratie die de trainer op je overbracht, maar binnen een week verval je in je dagelijkse beslommeringen en zakt het geleerde weg. De NLP training van Joost doet dat juist niet. Geen ‘halleluja, ik kan het!’ met z’n allen in een zaaltje, maar snel daarna weer met een zak chips lusteloos op de bank. Nee, Joost leert je, zo weet ik nu, technieken die je bijblijven én die werkelijk en blijvend werken, niet alleen op de dag van de training, maar ook nu, een maand later. Zodat je Joost helemaal niet meer nodig hebt.

<p><span class="font-bold">Bregje Bleeker</span></p>, <p>Auteur</p>

Bregje Bleeker

Auteur

Ik kan niet anders zeggen: Het is een geweldige ervaring geweest. Eindelijk op een makkelijke en eenvoudige manier door intensieve oefeningen van achter naar voor met NLP aan de slag. Van achter naar voor, omdat het zo effectief gebleken is, dat je ons eerst in praktijk liet brengen, waarvan we later, soms veel later pas de theorie leerden. Nu ik er op terug kijk, weet ik dat het een goede beslissing geweest is om met jou aan de NLP Practitioner opleiding te beginnen en zie ik al vol ongeduld uit naar de eerste cursusdag van de NLP Master Practitioner opleiding waar ik me voor ingeschreven heb.

<p><span class="font-bold">Remco Bakker</span></p>, <p>Directeur</p>

Remco Bakker

Directeur

Mijn ervaringen? Eigenzinnig, veel humor en respect voor de eigenheid van ieder mens, gecombineerd met een brede introductie in de NLP, oefeningen en reflecties.

Mijn resultaat? Ik ga op een meer gemakkelijke manier om met de dagelijkse beslommeringen en problemen. NLP voorkomt niet dat je geen problemen meer tegenkomt maar helpt wel om er op een meer ontspannen manier mee om te gaan. Problemen worden uitdagingen of soms zelfs futiliteiten.

Mijn vervolg? Ik ga alles op alles zetten om tijd vrij te maken voor de Masters opleiding NLP bij Joost van der Leij. En, het heeft me ook geïnspireerd om NLP te gaan combineren met creativiteit in het algemeen en het artistieke schilderproces in het bijzonder. Hoe? Dat zal de tijd leren. Ik experimenteer zelf met NLP technieken tijdens het schilderen. Moeite met een wit leeg doek heb ik nooit gehad maar hoe kan ik bij mezelf en bij anderen door middel van de NLP de creativiteit nog meer versterken en nog meer impact bereiken in mijn schilderijen?

<p><span class="font-bold">Jonaske de Ruiter</span></p>, <p>Kunstenaar</p>

Jonaske de Ruiter

Kunstenaar

48 uur gratis uitproberen

We zijn zo overtuigd dat je NLPflix geweldig vindt dat we je graag de eerste 48 uur kado doen!

Ja, ik probeer NLPflix graag gratis uit

Available in application stores for mobile Available in application stores for mobile tablet and phone

Leer wanneer je wil zowel met je browser of mobiele telefoon

Waar je ook bent, je hebt altijd toegang tot NLPflix