Kanaal aanmaken

Kanaalnaam (alleen kleine letters en zonder spaties)

🦹‍♂️
Opslaan Annuleren
juli 22, 2023

Ik vraag me af of tegen hun wil mensen inspireren een goed idee is. Sowieso heb ik vaak twijfels bij inspiratie. Om die reden werken we bij NLP Magick -  - met aspiratie. Aspiratie is inspiratie die van binnen komt. Het probleem met inspiratie is dat het het pad van een ander is en dat je het beste je eigen pad kan volgen.

Dat gezegd hebbende is de beste strategie om te zorgen dat het met je zelf zo goed mogelijk gaat. Als je zelf straalt dan wijst dat andere mensen erop dat een stralend leven mogelijk is en vaak ook nog hoe.

De tweede manier om het te doen is natuurlijk door de juiste taalpatronen te hanteren.  Met de juiste taalpatronen lukt het bij veel mensen om ze de goede richting op te helpen zelfs als ze zelf de verkeerde kant op willen gaan.

Mensen vervolgens daadwerkelijk laten doen wat ze hebben geleerd, is een van de grootste moeilijkheden binnen NLP. Voor een groot deel komt dat omdat mensen geen kennis hebben van het Neurogram -  - Bemiddelaars vinden het namelijk heel moeilijk om de discipline op te brengen om te doen wat goed voor ze is. Het Neurogram bevat daarvoor de juiste strategieën om te zorgen dat ze toch op een goede manier aan de slag gaan hun leven te beteren.

12:27

How to strengthen your will...

People often lack willpower. Here is an exercise to help you...