Gesorteerd op
Meest recente activiteit Populair Nieuwste berichten
augustus 08, 2023

Helaas ben ik minder overtuigd van het idee dat alles wat negatieve energie uitstraal dat ook weer als een boemerang terugkomt. Dat suggereert namelijk een bepaalde oorzakelijkheid die ik nog nooit gevonden heb. Een van de redenen dat men reïncarnatie verzonnen heeft, was om in dit standpunt te kunnen volharden. Dan had men iemand gezien die alleen maar negatieve energie uitstraalde en toch een prachtig en fantastisch leven had. Dus verzon men dat hij wel in een volgend leven gestraft zou worden. Dat soort redeneringen lijken me er meer opgericht om voor jezelf een lekker gevoel te krijgen en als het zo werkt, dan vind ik het prima. Alleen is zo'n redenering op zichzelf misschien ook wel negatieve energie. Het is immers toch een soort wraak, straf en boetedoening idee.

Daar komt bij dat ik bijvoorbeeld prima in staat ben om negatieve energie die op mij afkomt om te zetten in positieve energie zoals ik in deze video uitleg: https://nlpflix.nl/programs/nlp-hypnose-energie-schild-techniekmp4-933608?offset=1

Mocht de boemerang echt zo werken, wat ik sterk vermoed dat dus geenszins het geval is, dan zou ik juist beloond worden voor mijn slechte gedrag.

Nee, ik ben er een grotere voorstander van om a) te zorgen dat het met jezelf beter gaat en b) te zorgen dat je je omgeving je beïnvloedt dat iedereen in je omgeving positief is. Dan hebben we geen boemerangs meer nodig.

08:00

NLP Hypnose Energie Schild ...

Met de NLP Hypnose Energie Schild techniek stop je negatieve...
juli 28, 2023

NLP Magick heeft geen praktisch nut, alleen spiritueel en dat is allemaal weer zeer onwaarschijnlijk. Dus jouw vraag beantwoorden is lastig, maar het beste antwoord dat ik kan geven is op basis van mijn eigen ervaring, namelijk dat je een nieuw hoofdstuk van je leven opent, eentje waarbij je op een hoger niveau functioneert en waarbij je iets meer met het grote geheel bezig bent en iets minder met je eigen ego. Persoonlijk vind ik die ervaring heel nuttig. Tegelijkertijd blijft het allemaal zeer onwaarschijnlijk.

https://nlpmagick.nl/

24:18

Introductie NLP Magick deel 1

juli 22, 2023

Het klinkt alsof meer wilskracht goed voor je werkt, wanneer je wilskracht gebruikt om het levensritme te krijgen wat je wilt hebben. 

Wilskracht bouw je op door jezelf dingen te ontzeggen. In jouw geval kan je jezelf gemakkelijk studie ontzeggen. Begin klein: bijvoorbeeld met 30 minuten minder studie per dag voor de komende week. Wanneer dat werkt, bouw je de opdracht uit.

Zet er ook een straf op. Liefst zo belachelijk mogelijk en eentje die wordt uitgevoerd door een hogere macht, bijvoorbeeld het universum. Idealiter zweer je dan meteen een heilige eed zodat het voor je onbewuste zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Voorbeeld:

"Ik zweer dat ik de komende week elke dag 30 minuten minder studeer en mocht ik een dag toch nog teveel studeren, mag het universum mij dan straffen met een lekke band." 

12:27

How to strengthen your will...

People often lack willpower. Here is an exercise to help you...
juli 22, 2023

Ik vraag me af of tegen hun wil mensen inspireren een goed idee is. Sowieso heb ik vaak twijfels bij inspiratie. Om die reden werken we bij NLP Magick -  - met aspiratie. Aspiratie is inspiratie die van binnen komt. Het probleem met inspiratie is dat het het pad van een ander is en dat je het beste je eigen pad kan volgen.

Dat gezegd hebbende is de beste strategie om te zorgen dat het met je zelf zo goed mogelijk gaat. Als je zelf straalt dan wijst dat andere mensen erop dat een stralend leven mogelijk is en vaak ook nog hoe.

De tweede manier om het te doen is natuurlijk door de juiste taalpatronen te hanteren.  Met de juiste taalpatronen lukt het bij veel mensen om ze de goede richting op te helpen zelfs als ze zelf de verkeerde kant op willen gaan.

Mensen vervolgens daadwerkelijk laten doen wat ze hebben geleerd, is een van de grootste moeilijkheden binnen NLP. Voor een groot deel komt dat omdat mensen geen kennis hebben van het Neurogram -  - Bemiddelaars vinden het namelijk heel moeilijk om de discipline op te brengen om te doen wat goed voor ze is. Het Neurogram bevat daarvoor de juiste strategieën om te zorgen dat ze toch op een goede manier aan de slag gaan hun leven te beteren.

12:27

How to strengthen your will...

People often lack willpower. Here is an exercise to help you...
juli 22, 2023

"Success is your proof" is een van de uitgangspunten die we bij NLP Magick hanteren. Het is het bewijs voor dat je op je Ware Pad zit en je je Ware Wil doet en dat je op weg bent om je Hogere Zelf te ontmoeten om met stille stem te horen waarom je hier op aarde bent.

Maar wat houdt succes in? Hoe bepaal je dat? Dat is heel eenvoudig: zoals bij alles bij NLP doe je dat op basis van je eigen subjectieve ervaring. Er zijn zaken in je leven waarvan je het zeer waarschijnlijk acht dat het een succes is en er zijn zaken die zeer waarschijnlijk allerminst een succes zijn. Dat voel je en dat weet je door te luisteren naar hoe je erover praat en denkt. Voor mij geldt bijvoorbeeld dat boeken schrijven en trainingen geven absoluut een succes zijn. Wat voor boek ik ook schrijf of wat voor training ik ook geef, het wordt altijd een succes. Natuurlijk is het ene boek beter geslaagd dan het andere boek, en is de ene training beter geslaagd dan de andere en zijn sommige onderwerpen niet voor herhaling vatbaar, maar in principe wordt alles wat ik op dat vlak aanraak goud.

DJ'n daarentegen is precies andersom. Technisch gezien ben ik een goede DJ, mijn smaak is goed en ik weet een feest neer te zetten. Maar alle pogingen er een carrière van te maken, zijn gesneuveld. Dat is totaal geen succes geworden. En is ook volkomen duidelijk voor me dat dat zeer waarschijnlijk is. Het DJ'n zelf vind ik super leuk om te doen, maar het is niet mijn Ware Pad of mijn Ware Wil om het professioneel te doen.

Tenslotte zijn er nog de zaken die nu spelen waarvan nog niet duidelijk is of het een succes wordt, maar waar de goede/slechte beslissingen techniek toch zegt dat het nog steeds een goed plan is. Ik denk dan aan mijn voetbalactiviteiten (heel leuk detail: het meest succesvolle van mijn voetbalactiviteiten is wanneer ik het met filosofie combineer, al hier: http://footballphilosophy.org/ ) en de Breintraining Coöperatie ( https://positief-bekrachtigende-breintraining.nl/over-ons/ ) - beide zijn nog geen succes, maar hebben het nog steeds in zich om wel een succes te worden.

Sommige Neurogram types hebben het moeilijker om succes en falen uit elkaar te houden als Succesvolle Werkers. Levensgenieters hebben natuurlijk de neiging om al het falen als een succes te zien, want er is weer iets nieuws ervaren. Dus Levensgenieters moeten vooral op zoek naar het onderscheid saai / niet saai in plaats van falen / succes.

40:15

The True Will exercise

A central concept to magick is that you have a True Will, or a...